Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Setkání na ? boat Brno?
 
      Od tohoto čtvrtka 13.11. až do neděle 16.11. se bude naše redakce Réčka opět účastnit druhého ročníku veletrhu ?boat Brno?. Naleznete nás v hale Z na stánku číslo 5. Kromě informačního internetového servisu budeme již tradičně nabízet bohatou škálu knižních titulů a skript.

 
Pro zkušené i začínající jachtaře publikace Jachting a Průvodce světem jachtingu, pro milovníky potápění publikace Průvodce podmořským světem, Nejznámější potápěčská místa , Příručka potápěče, Potápění ? druhé vydání, novinka na trhu ? Žraloci a jiné mořské příšery, praktická encyklopedie Počasí nyní za sníženou cenu 499,- , dále Průvodce světem počasí a Průvodce světem oceán, pro děti je určena kniha Mladý pozorovatel moře, dále máme připraveno nové vydání knihy Uzly , tip na vánoční dárek - fotografie známého fotografa moře Plissona ve velkoformátové obrazové publikaci Moře a Slavné plachetnice - překrásná obrazová publikace o slavných námořních plachetnicích. Obsahuje dokonalý přehled nejslavnějších a nejkrásnějších lodí světa.

Nově jsme do nabídky zahrnuli i cizojazyčné tituly opatřené mimořádnými fotografiemi ze světa moří ? The Caribbean ?an Underwater, Papua New Guinea ? Diving Guide, Shells , Snorkeling in the Red Sea, Eyes in to Secret Seas. Chystáme i nové rozšířené vydání katalogu Boote 2004, tentokrát pouze v němčině.

Letos jsme nabídku rozšířili o velmi kvalitní soubor přípravných skript ke zkouškám, jejichž autorem je Oldřich Straka ? Skripta jachting, Navigace, COLREG, Slovník a Vysílačka.
Během výstavy bude k vidění film z Poháru Niké 2003, on-line můžete brouzdat na našem serveru www.lode.cz, zařadit inzerát do bazaru či přidat zdarma Vaši firmu do Katalogu firem.

Těšíme se na setkání s Vámi.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>