Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Navštivte Sea Help na výstavě Boot Düsseldorf
 
      Od 22. do 30.ledna se opět v Düsseldorfu shromáždí vše co má v lodním světě zvuk...

 
Víc jak 1500 vystavovatelů z 50 zemí představí v 17 halách novinky z oblasti vybaveni pro vodní sporty a služby. Pochopitelně zde nemůže chybět ani námořní asistenční služba SeaHelp. Náš stánek najdete v hale 10/B51. Jako již tradičně, tak i letos při uzavření členství na přímo na veletrhu vrací SeaHelp denní vstupné, které činí pro dospělé ?15,-, žactvo a studenti platí ?10,-.

Kromě této slevy obdrží všichni členové partnerských organizací (ADAC, ÖSV, ÖAMTC, OeSV,MSVÖ) a nyní nově také ČSJ další, 10% slevu. Stát se členem SeaHelp přímo na veletrhu se tudíž vyplatí dvojnásob.

Základny SeaHelp se nalézají po celém pobřeží Chorvatska, Slovinska, severní Itálie a Baleárských ostrovů. Z těchto základen vyjíždějí asistenční lodě poskytující členům SeaHelp potřebné služby zdarma. Jedná se zejména o odtah, pomoc se startováním, dovoz paliva, stažením z mělčiny při lehkém nasednutí a poskytují užitečné informace o revíru a počasí. Kompletní seznam a popis služeb lze nalézt na www.sea-help.eu. Služby jsou členům poskytovány podle jejich výběru z nabídky jednotlivých členství: Trailerpass, Charterpass, Eignerpass. K tomu Wolfgang Dauser, obchodní ředitel SeaHelp dodává: " V principu naše služby začínají tam, kde končí služby velkých automotoklubů a sice u nábřeží".
Jen za rok 2010 vyjelo šest zásahových lodí SeaHelp k 502 intervencím v chorvatských vodách, při nichž překonaly 7.762 Nm za 1725 provozních hodin. Za tuto dobu lodě spotřebovaly v motorech o výkonu až 350k celkem 27.936 l paliva.

Nejen proto doporučují všechny přední organizace a spolky svým členům, kteří se pohybují v teritoriu zásahové asistenční služby SeaHelp, aby ke členství přistoupili. SeaHelp navíc své služby neustále rozšiřuje a zdokonaluje. Novinkou, která se v loňské sezóně již stihla osvědčit je SMS varování před náhlou změnou počasí, která nastane tak náhle nebo jen lokálně, že nemůže být obvyklými prostředky skipperům sdělena. Od tohoto roku zjednodušuje SeaHelp svým členům, kteří disponují telefonem iPhone komunikaci se základnou: po stažení aplikace SeaHelp lze pouhým telefonem přivolat pomoc s udáním polohy jedním stisknutím tlačítka bez nutnosti přístupu na internet.

Být členem se jednoduše vyplatí.

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>