Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
KWS - nový hráč ve světě lodí
 
      Nestává se příliš často, aby na lodní trh vstoupila česká silná firma s kompletním spektrem činností a jasným cílem. KWS, tedy Kuboušek Water Sports,

 
navíc rozhodně není ve světě vodních sportů žádným nováčkem. Provozuje vlastní cestovní kancelář, obchody, prodává lodě a potápěčské vybavení.




















KWS je druhou sekcí korporace Kuboušek Group, mladší sestrou KTI (KUBOUŠEK Technologies and Instruments). Obě sekce jakoby neměly mít nic společného, jenže opak je pravdou. To opravdu důležité a podstatné mají obě sestry společné - zaměření na komplexní nabídku kvalitních služeb s profesionálním zákaznickým servisem a schopností flexibilního přizpůsobení potřebám a přáním zákazníků.

Divize Marine zajišťuje prodej a servis lodí . Staví hlavně na lodích finské provenience. Nabízeny jsou jednak motorové lodě výrobce Bella Boats a to všech tří značek - Aquador, Flipper a Bella, rybářské lodě Suomi Veneet a zároveň plachetnice Degerö. Prodejních prostorách divize Marine najdete také závěsné lodní motory Mercury a Honda, vestavné Volvo Penta a elektromotory Sevylor a Torqeedo, lodní příslušenství od dodavatelů Allpa, Osculati, Pfeffermarine.

Nedílnou součástí produktové sekce KWS je také divize Travel, cestovní kancelář specializovaná na zájezdy spjaté s vodou po celém světě, divize Diving zajišťující potápečské kurzy a servis potápěčské techniky a dále divize Shops, síť maloobchodních prodejen KWS nabízejících produkty pro plavce, vodáky a potápěče.

KWS zajišťuje rovněž Charter a buduje svou vlastní flotilu v Chorvatsku, přičemž hlavní základnu má na ostrově Pag v maríně Šimuni. V průběhu dalších let je připravována expanze do dalších lokalit v rámci Chorvatska a Středozemního moře.

Zájemcům o servis poskytuje divize Marine KWS širokou škálu služeb: instalace motorů, příslušenství, vybavení. V případě potřeby je připraven vyjet servisní technik za zákazníkem až k vodě a pokud možno na místě samém případnou poruchu odstranit. Poskytován je i posezónní servis, zimování a asistenční linka.


KWS - KUBOUŠEK WATER SPORT - Hrdý partner Davida Křížka v projektu REKORD Atlantic

KUBOUŠEK s.r.o., divize Marine
Lidická tř. 1937
370 07 České Budějovice


Tel: +420 389 045 311
Fax: +420 386 351 819
E-mail: marine@kubousek.eu
www.kubousek.eu

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>