Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Novinka v ochraně lodí před krádeží - pouze u Yacht registration Holland
 
      Aplikace mikroteček umožňuje identifikaci lodě kdekoliv na světě

 
Je to značně nepříjemná představa, ale může se přihodit každému majiteli lodě. Loď byla ukradena. V takovém případě ovšem budete rádi, že jste si mikrotečky nechali aplikovat. Jejich aplikací se totiž razantně zvyšuje naděje na to, že se se svou lodí opět shledáte.

Mikrotečky, které nesou váš jedinečný identifikační kód nanesené na Vaši loď a její vybrané součásti, které svádí ke krádeži , jsou v počtu tisíců přilepeny transparentním lepidlem. To nepodléhá změnám ani je-li vystavené vlhku a slunečním paprskům. Mikrotečky mohou být umístěny vně i uvnitř lodě a jsou bez speciálního zařízení neviditelné. "Číst" je tak mohou pouze autorizované osoby jako např. pobřežní stráž.

Hlavní přednosti mikroteček jsou:

-nemohou být prakticky odstraněny, ani nemůže být změněn jedinečný kód

-k pozitivní identifikaci lodě registrované v holandském lodním rejstříku stačí, aby byla nalezena jedna jediná tečka, přičemž aplikovány jsou v tisících

-životnost teček je garantována na minimálně 20 let

-většina pojišťoven poskytuje na takto vybavené lodě slevy

-holandský lodní registr je jediný, který tuto službu poskytuje

Tato nová služba zvyšuje zásadním způsobem hodnotu služby registrace lodě a je přístupná všem majitelům lodí v rámci EU. Majitelům ze zemí mimo EU umíme ovšem také tuto službu za zvláštních podmínek nabídnout.

Lodě, s.r.o., jakožto autorizovaný partner holandské společnosti Yacht registration Holland vám tuto službu dodají na klíč.

Co je k registraci s mikrotečkami třeba?

-kopie vašeho cestovního pasu nebo OP ověřená notářem

-doklad o vlastnictví lodě, např. originál smlouvy, originál faktury opatřený podpisem a razítkem spolu s ověřením o zaplacení lodě prodávajícímu.

Zaujala vás tato služba a chcete vědět víc? Napište váš dotaz na petr@lode.cz .

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>